کد خبر: 4245613
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۵

تشریح مراحل مقدماتی دوره چهاردهم طرح «شباب‌الرضا(ع)» 

دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت «شباب‌الرضا(ع)» با اشاره به اینکه مراحل مقدماتی دوره چهاردهم این طرح از شهریورماه آغاز شده است، گفت: بهمن و اسفندماه سال جاری ثبت‌نام این دوره به انجام می‌سد و کلاس‌های این دوره، ابتدای سال آینده برپا خواهند شد.

ارسالی شنبه///تشریح مراحل مقدماتی دوره چهاردهم طرح ملی «شباب‌الرضا(ع)» حسین مقدم‌کیا؛ دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت «شباب‌الرضا(ع)» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا گفت: از شهریورماه سال جاری بنا به دستور حجت‌الاسلام والمسلمین میریان؛ مدیر امور قرآنی آستان قدس رضوی و مساعدت سایر همکاران این مرکز، قرارگاه شهید آیت‌الله رئیسی برای گسترش فعالیت‌های این مرکز آغاز به کار کرد.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین فعالیت‌های قرآنی این مرکز، طرح ملی تلاوت «شباب‌الرضا(ع)» است، ادامه داد: در این قرارگاه هر کدام از فعالیت‌ها با استقرار نیروهای ستادی، مشغول به پیگیری و انجام کارهای تعریف‌شده شدند و در مورد طرح ملی تلاوت هم تماس با دبیران امور قرآنی آستان قدس رضوی در استان‌ها به عمل آمد تا از آنها درخواست شود، یک رابط قرآنی به منظور انجام مراحلی که مقدمه ثبت‌نام در دوره چهاردهم این طرح است، معرفی کنند.
 
مقدم‌کیا تصریح کرد: موارد بیان‌شده طی شهریور و مهرماه سال جاری به انجام رسید و دبیران قرآنی نیز نسبت به مأموریتی که به آنها ابلاغ شده بود، توجیه شدند و نتیجه اینکه در اواخر مهرماه توانستیم 169 شهر و شهرستان مجری این طرح را از طریق رابطان شناسایی کنیم.
 
وی افزود: هر کدام از این 169 شهر و شهرستان حداقل دو معلم آقا و خانم را به ستاد اجرایی این طرح معرفی کردند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شد تا با آغاز آبان‌ماه، جهت حضور در شهرستان‌ها و استان‌ها و برگزاری جلسات با رابطان و معلمان سفرهایی به انجام برسد.
 
مقدم‌کیا با اشاره به اینکه 18 استان و 169 شهر و شهرستان در اجرای طرح ملی شباب‌الرضا در دوره چهاردهم مشارکت دارند، گفت: چهارشنبه هفته گذشته 9 آبان نخستین جلسه در استان قم برای رابطان و معلمان برگزار شد و قصد داریم در نوبت نخست این سفرها 10 استان و 80 شهر و شهرستان را مورد پوشش قرار داده و طی آنها جلسات هماهنگی را برگزار کنیم. نوبت دوم این سفرها نیز اواخر آبان‌ماه خواهد بود که طی آن هشت استان دیگر که اغلب استان‌های جنوبی کشورند، مورد نظر است تا هماهنگی‌های لازم به انجام برسد.
 
دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت «شباب‌الرضا(ع)» تأکید کرد: روند برنامه به این شکل است که در آبان و آذرماه علاوه بر معرفی معلم‌ها؛ زیرساخت‌ها و محل برگزاری کلاس‌‌ها نیز بررسی شود و در پی هماهنگی‌های نهایی، این مورد نیز مورد نظر است تا همکاران دیگری که می‌توانند در این طرح مساعدت کنند نیز معرفی شوند. پس از آن در دی‌ماه ابزار تبلیغاتی اعم از بروشور، پوستر، تیزر و امکانات دیگر فراهم می‌شود و همه این امور، مقدمات را برای برگزاری فرایند ثبت‌نام مهیا خواهد کرد.
 
وی در پایان گفت: بهمن و اسفند امسال نیز روند تبلیغات و نحوه ثبت‌نام دوره چهاردهم طرح ملی تلاوت اطلاع‌رسانی شده تا پس از آن شاهد اجرای کلاس‌های این دوره در ابتدای سال 1404 باشیم که جزئیات بیشتر آن بعداً شرح داده خواهد شد. 
 
انتهای پیام
captcha